Corebusiness
Ook na ingebruikname van uw nieuwe werkomgeving zorgt MPS Hospitality er voor dat uw relaties en medewerkers zich prettig en welkom voelen. Dit altijd ter ondersteuning van uw corebusiness. Dit doen wij door middel van onze facilitaire diensten. Zoals: catering en exploitatie van uw vergaderruimtes, vergadervoorzieningen, schoonmaak, onderhoud of volledig beheer van uw gebouw.


Vriendelijk, doelgericht en warm
MPS Hospitality is meer dan alleen maar een dienstverlener. De ervaringen op het gebied van facilitaire noodzaak binnen een organisatie wordt door de partners binnen MPS Hospitality gecombineerd met de uitgebreide horeca mentaliteit en passie van Caroline Molenaar. Caroline stuurt MPS Hospitality altijd aan op een zakelijke, doelgerichte, vriendelijke en vooral warme wijze waarbij een ieder zich welkom voelt.


MPS Hospitality, voor:
· Het organiseren van volledige evenementen
· Organiseren van workshops en (netwerk)events
· Het opstellen van facilitaire plannen
· Organiseren en uitvoeren van diensten zoals, schoonmaak
· Het ‘burgermeester of wethouder’ zijn binnen uw kantooromgeving 

 

Wij ZIJN ER voor u & namens u!

Na de oplevering van uw (her)huisvestingsproject wilt u graag uw nieuwe en/of herziende locatie presenteren aan iedereen. Dat is logisch! U bent er dan ook zeer trots op!

MPS Hospitality organiseert graag een volledige happening, zoals bijvoorbeeld een open dag, van A tot Z. Wilt u het iets minder uitbundig hebben, verzorgen wij voor u ook alleen de catering.Van een sfeervol en praktisch ontwerp (Interieurontwerp), een goed doordachte inrichting (Projectinrichting)  unieke visuals op wanden, ramen, vloeren en plafonds (Interieursigning)
tot en met een goed georganiseerde verhuizing (Verhuismanagement)  Een gebouw met label c (Energie), Een prachtig beeld (Vastgoedbeeld)

Met de overige diensten van Facility MPS maakt u het plaatje compleet.

MPS Hospitality is een dienstverlening van  Cuisine de Lien

“VAN CONCEPT NAAR UITVOERING IS MIJN PASSIE”

- Caroline Molenaar -