Sfeerbeleving en functionaliteit
Maatwerk is de grote onderscheidende factor van MPS Interieurontwerp. Uw wensen, ideeën en behoeften staan centraal. Manja creëert daarmee een sfeer die bij uw bedrijf, huisstijl en/of de betreffende ruimte past. Én zij zet haar jarenlange ervaring, oplossingsgerichte karakter en creativiteit in om tot een functionele en logische indeling te komen. Wel zo praktisch!


MPS Interieurontwerp inzetten betekent niet dat een bedrijfspand of -ruimte volledig gestript moet worden en dat alle huidige meubels en accessoires de container in kunnen. Sterker nog; Manja ziet het als uitdaging om aanwezige materialen te integreren in een ontwerp dat naadloos aansluit op uw wensen. Verantwoord en milieubewust.


MPS Interieurontwerp voor
· Ontwerp – functioneel, sfeervol, samenhangend en creatief
· Advies – over de verschillende manieren van werken
· Realisatie – geef het volledig uit handen

Iedereen wil in een plezierige omgeving werken!

Een fijne werkplek begint bij een goed en passend interieurontwerp. Bedrijfsruimten waarin medewerkers zich prettig voelen en waar gasten met plezier op bezoek komen. Dat is de omgeving die MPS Interieurontwerp graag samen met u realiseert. Interieurontwerpster Manja Buitink brengt alle elementen samen tot één geheel; van kleurstelling tot interieur en van indeling tot accessoires. In een stijl die past bij uw bedrijf en binnen het aangegeven budget. Van een goed georganiseerde verhuizing (Verhuismanagement), een goed doordachte inrichting (Projectinrichting)  unieke visuals op wanden, ramen, vloeren en plafonds (Interieursigning) tot en met een unieke en goed georganiseerde (her)opening van uw huisvesting (Hospitality)

Met de overige diensten van Facility MPS maakt u het plaatje compleet.

MPS Interieurontwerp is een dienstverlening van Studio Sis

“Een beetje meer aandacht voor inrichting doet wonderen”

- Manja Buitink -