Peter Trimbos voorziet uw bedrijfspand met MPS Interieursigning van unieke toepassingen die niet alleen sfeerbepalend zijn, maar die akoestisch meer comfort kunnen brengen en aansluiten op een goed doordacht lichtplan. Fotowanden voorzien van ledverlichting bijvoorbeeld of akoestische wanden voorzien van de mooiste decoraties, afbeeldingen, kleuren of teksten.


Als ervaren fotograaf kan Peter unieke foto’s maken voor uw fotowand, maar ook met persoonlijke of bestaande beelden worden de producten van MPS Interieursigning altijd op maat gemaakt. Naadloos, exclusief en onderscheidend. Exceptionele kwaliteit, door het verzorgen van het gehele proces; van intake tot en met oplevering.


Door de nauwe samenwerking met Manja Buitink van MPS Interieurontwerp vormt interieursigning één geheel met uw bedrijfsomgeving. Kleur-technisch en inhoudelijk stemt Peter de signing af naar dit ontwerp, zodat er eenheid ontstaat en uw binnenruimte de uitstraling krijgt die u wenst. 
 


MPS Interieursigning, voor:
· Fotowanden
· Akoestische wanden
· Raambelettering
· Bewegwijzering
· Branding in kantooromgeving 

 

Interieurdecoratie maakt interieurs NOG beter...

Met unieke visuals op wanden, ramen, vloeren en plafonds, brengt MPS Interieursigning uw bedrijfsruimte tot leven. Op maat gemaakte fotowanden, raam belettering, bewegwijzering en branding in uw kantooromgeving; dé smaakmakers die de sfeerbeleving van werknemers en bezoekers optimaliseren. Wat wilt u uitstralen?Van een sfeervol en praktisch ontwerp (Interieurontwerp), een goed doordachte inrichting (Projectinrichting)  een goed georganiseerde verhuizing (Verhuismanagement) tot en met een unieke en goed georganiseerde (her)opening van uw huisvesting (Hospitality), Een gebouw met label c (Energie), Een prachtig beeld (Vastgoedbeeld

Met de overige diensten van Facility MPS maakt u het plaatje compleet.

MPS Interieursigning is een dienstverlening van Laskoo

“Sfeer & beleving met unieke visuals”

- Peter Trimbos -