Projectinrichting
Het is meer dan het kiezen en plaatsen van geschikte meubels. Een doordacht lichtplan brengt de juiste sfeer en verhoogt het welzijn van werknemers en bezoekers. Door het optimaliseren van de akoestiek wordt het plaatje compleet. MPS Projectinrichting kijkt naar het geheel en richt zich op een langetermijnoplossing. U toch ook?


Opgeruimd staat netjes!
Marc doet zaken met alle toonaangevende leveranciers in Europa en is volledig onafhankelijk. Uw vraagstuk is leidend in de keuze voor merk en product. Hij zoekt daarnaast naar mogelijkheden tot hergebruik en kostenbesparing. Ook fijn; MPS Projectinrichting verzorgt een gebruiksklare oplevering en neemt alle verpakkingsmaterialen mee. Opgeruimd staat netjes!


Maatwerk
Neem  gerust vrijblijvend contact op om uw vraagstuk voor te leggen. MPS Projectinrichting adviseert en is oplossingsgericht. Denk aan het huren van tijdelijk meubilair bijvoorbeeld, om uw keuzetijd voor de uiteindelijke inrichting niet te beperken. Meer weten? Een telefoontje is zo gepleegd!
 

 

INRICHTEN IS ZO LEUK. ÉN HET IS ONS VAK!

Een bedrijfsruimte goed en functioneel inrichten, dát is een vak. MPS Projectinrichting houdt rekening met alle facetten; ergonomie, welzijn, verlichting, akoestiek, bekabeling en het beschikbare budget. Uw vraag is bij projectinrichting leidend.

Marc van Zoelen zet zijn expertise graag in om uw werkruimte optimaal te laten functioneren.Van een sfeervol en praktisch ontwerp (MPS Interieurontwerp), een goed georganiseerde verhuizing (MPS verhuismanagement)  unieke visuals op wanden, ramen, vloeren en plafonds (MPS Interieursigning) tot en met een unieke en goed georganiseerde (her)opening van uw huisvesting (MPS Hospitality)  Een gebouw met label c (MPS Energie), Een prachtig beeld (MPS Vastgoedbeeld)

Met de overige diensten van Facility MPS maakt u het plaatje compleet.

MPS Projectinrichting is een dienstverlening van 
van Zoelen projectinrichting

"MPS Projectinrichting; want inrichten is een vak"

- Marc van Zoelen -