Totale planning
Door het gehele project uit handen te geven, kunnen uw werknemers en u de dagelijkse werkzaamheden gewoon voortzetten. Zo blijft uw bedrijf volledig operationeel, terwijl MPS Projectmanagement uw project voorbereidt, het werk coördineert en de uitvoering controleert. Van inventarisatie, krachtig advies en planvorming tot en met ontwerp, budgetbewaking en afronding.

 


Helikopterview & samenwerking
Een eindresultaat naar uw tevredenheid, dat is de prioriteit van MPS Projectmanagement. Met oog voor detail en door continue bewaking van planning en begroting, worden alle partijen tijdig aan- en bijgestuurd. Aannemers, onderaannemers, architectenbureaus en adviesbureaus; onder toezicht van een vakkundige projectmanager werken zij volgens het werkschema en binnen het afgesproken budget.


MPS Projectmanagement, voor:
· Controle en vergelijking

· Vertegenwoordiging lopende het project
· Werkvoorbereiding / -calculaties
· Financiële projectverantwoording
· Voortgang- / escalatierapportages

· Prijs en kwaliteitsbewaking 

 

De verbindende EN voor u ONMISBARE schakel!

Een projectmanager met verstand van zaken. Als uw bedrijf te maken krijgt met nieuwbouw, verbouw of renovatie, kunt u daar wel wat hulp bij gebruiken. Deze complexe en vaak tijdrovende trajecten vragen om kennis en ervaring, die niet elk bedrijf in huis heeft.

Ton Kouwets, projectmanager bij MPS Projectmanagement, begeleidt u op een professionele wijze bij de realisatie van uw huisvestingsopgave. Voorzien van jarenlange communicatieve en facilitaire ervaring. Een sfeervol en praktisch ontwerp (Interieurontwerp), een goed doordachte inrichting (Projectinrichting)  unieke visuals op wanden, ramen, vloeren en plafonds (Interieursigning) een goed georganiseerde verhuizing (Verhuismanagement) tot en met een unieke en goed georganiseerde (her)opening van uw huisvesting (Hospitality), Een gebouw met label c (Energie), Een prachtig beeld (Vastgoedbeeld)

Met de overige diensten van Facility MPS maakt u het plaatje compleet.

“geweldig als je alles tot een goed einde weet te brengen”

- Ton Kouwets -